degaragevoorpersoonlijkonderhoud

De garage voor persoonlijk onderhoud

Geef jezelf tijd - Spelen met jouw gaspedaal

3 dagen onthaasten - reflectie -inspiratie in kleine groep

Wil jij je veerkracht vergroten en de tijd nemen hoe jij jouw energie wilt verdelen in werk en leven?
Wil je aandacht geven aan een persoonlijk ontwikkelvraagstuk?
Sta je voor een nieuwe fase in je werk of privé en heb je behoefte aan inspiratie?

Herken jij je in één of meerdere van bovengenoemde vragen en geef jij jezelf tijd hiermee aan de slag te gaan? Kom naar ons unieke 3-daagse arrangement in de sfeervolle locatie ‘De Garage voor Persoonlijk Onderhoud’.

Wij, Wilfred Faber en Marja Steegenga, zijn ervaren coaches/trainers op het gebied van fysieke en mentale veerkracht. We faciliteren en begeleiden dit programma in een kleine groep (max 4 personen). Geheel verzorgd. Je kunt al je energie richten op jezelf en de reden waarom jij hier bent. Onze aanpak kenmerkt zich door dagelijks een inspirerende start vanuit MAF* en persoonlijk leiderschap en een thematische stilte wandeling. Je wisselt het trainingsprogramma af met tijd voor jezelf om bijvoorbeeld te relaxen, mijmeren, lezen, reflecteren, schrijven of voor een individueel coachgesprek of fysiotherapeutische behandeling.

Voor wie?

Voor mensen die zichzelf tijd geven om eens afstand te nemen, willen reflecteren en vooruit kijken. In een kleine groep (max 4 personen) uitwisselen en elkaar inspireren, zodat je met nieuwe inzichten huiswaarts gaat. 

Vrijdag 18 augustus vanaf 15.00 uur t/m
maandag 21 augustus 2023 12.30 uur  

Geheel verzorgd inclusief 3 overnachtingen, maaltijden, begeleiding en werkmateriaal

Kosten: 
werkgevers; 895,-* 
particulier; 695,- 

* ex btw

Hoe meer je van jezelf begrijpt des te meer weet je anderen te waarderen

Karin (37) beleidsmedewerker
Lees verder
“Er heerst een serene rust en de tijd tikt langzamer. Deze dagen nam ik letterlijk afstand waardoor er ruimte ontstond om stil te staan bij mijzelf. Ik bracht tijd alleen door en met anderen. Ik heb geluierd, gelezen, gewandeld in stilte, gemijmerd en ontstresst. Dit droeg ertoe bij dat ik gemakkelijker tot een kern kwam waar ik in het (soms hectische) dagelijkse leven nogal eens aan voorbij ga. Marja heeft deze dagen op een zeer kundige en prettige manier begeleid. Zij voelt goed aan waar behoeften liggen en geeft ruimte aan wat er is. De Mindful, Act en Focusmomenten (MAF) vormen een rode draad door deze dagen. Eigenlijk zou iedereen dit eens in de zoveel tijd moeten doen.”
Leny (62) muziektherapeut
Lees verder
“De tijd nemen voor jezelf omdat jij de moeite waard bent om in stilte tot inzichten te komen. Door de ruimte en rust in het programma krijg je de kans om je gevoel te laten spreken. ”
degaragevoorpersoonlijkonderhoud