degaragevoorpersoonlijkonderhoud

De garage voor persoonlijk onderhoud

Parkeren en inspireren

Deze voormalige garage, waar vroeger auto’s een APK kregen is nu een werkplaats waar jij kan parkeren en je laten inspireren. Dat hoef je niet alleen te doen. De Garage voor Persoonlijk Onderhoud biedt gereedschap waar jij mee kan gaan sleutelen. 

Ook nodigen we je van harte uit om gereedschap uit te wisselen, zodat we van elkaar leren en elkaar inspireren. Op deze manier wordt de Garage een werkplaats in ontwikkeling en onze gereedschapskist gevarieerder aangevuld.

Ons aanbod

Als voormalig publieksvoorlichter van de Hersenstichting en als fysiotherapeut en arbeidsdeskundige, geven wij regelmatig lezingen over Persoonlijk Onderhoud’; Hoe blijf je ‘Fysiek en Mentaal Gezond’ , het brein, gezonde hersenen.

Bekijk regelmatig deze site voor ons actuele aanbod.

Voorbeelden van inspirerende lezingen en activiteiten:

In company

Een lezing of workshop kan je ook als organisatie in company inhuren tijdens bijvoorbeeld een teamdag of als ‘service beurt’ voor medewerkers. 

Een andere mogelijkheid is het aanbieden van vouchers voor personeel die men op eigen gewenst moment kan inleveren. (bijvoorbeeld als alternatief kerstpakket, bij een jubileum of afscheid) 

Als je weet wat bij je past heb je veel meer lol in de dingen die je doet

Jannie 38 jaar leerkracht
Lees verder
“Ik heb weer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en welke keuzes voor mij van belang zijn. En welke kant ik op wil. Ik heb knopen door gehakt wat betreft mijn huidige werk; de regie weer genomen.”
Leidingevende zorg 56 jaar
Lees verder
“Ik heb er veel energie door gekregen, energie die ik hard nodig heb om het team met de neuzen de goede kant op te krijgen.”
Truus (28) regio coördinator vrijwilligerswerk
Lees verder
“Voor mij was het een goede inspirerende training. Fijne dag gehad, goed voor mijn zelfvertrouwen.”
Ria beleidsmedewerkster
Lees verder
“Marja heeft een positieve en milde, maar ook kritische aanpak, die mij de ruimte gaf om naar mezelf te kijken en te leren. In een prettige en open sfeer.”
Carla 61 jaar hulpverlener
Lees verder
"MAF heeft mij geleerd dat ik ben wie ik ben en hoe ik de inzichten in de praktijk kan toepassen. Iedereen die me kent ziet ook dat ik veranderd ben rustiger ben.. Ik ben echt zo als ik ben en dat is geweldig."
degaragevoorpersoonlijkonderhoud