degaragevoorpersoonlijkonderhoud

De garage voor persoonlijk onderhoud

Accu opladen in werk

Herken je dat?
Je voelt je erg verantwoordelijk in je werk, je werk is nooit af, er komt alleen maar meer op je bordje.
Je stelt hoge eisen aan jezelf en bent niet snel tevreden.
Je vindt het moeilijk om nee te zeggen en wilt altijd voor anderen klaar staan of je hebt het gevoel te kort te schieten.
Je bent een harde werker, je inbox en to-do list puilen uit, werk en privé lopen hopeloos door elkaar.


Wil jij graag….

  • Bewust zijn van jouw stresssignalen, je grenzen leren aangeven en hiernaar kunnen handelen.
  • Je accu weer opladen en meer focus op je werk.
  • De tijd en ruimte nemen zodat je bewuste keuzes kunt maken in je loopbaan.

Weer met plezier je werk uitvoeren, de lat wat lager leggen en wat meer tevreden zijn.

Wil je er eens even helemaal tussen uit, de tijd nemen om fysiek en mentaal op te laden en aan de slag te gaan met je werk of loopbaan in een andere omgeving? Je bent welkom in ‘De Garage voor Persoonlijk Onderhoud’

Afhankelijk van je vraag maken we een programma op maat met voldoende ruimte voor ontspanning zodat je kunt opladen. Zo kan je wandelen of fietsen in De Alde Feanen,  kanoën of suppen.  Er is tijd en aandacht om jouw mogelijkheden en kwaliteiten in werk te onderzoeken.
Een ZKM zelfonderzoek kan daarbij ondersteunend zijn en is een gebleken effectief traject.

Bij de accu opladen in werk besteden we aandacht aan zowel fysiek als mentaal opladen. Marja van Mijander is register loopbaan professional en specialist in stress en burn-out. Wilfred van ErgoFysio richt zich meer op het gebied van fysieke en arbeidsgerelateerde klachten en de balans tussen belasting en belastbaarheid.

Afstand nemen - bijtanken - reflectie - inzichten

  • je leert je stress signalen tijdig te herkennen en aan te geven;
  • je gaat effectiever en efficiënter met je tijd om;
  • je leert prioriteiten te stellen en ervaart een gezonde balans tussen werk en privé;

Heb je vragen of wil je eerst nog even overleggen? Neem gerust contact op met Marja; info@mijander.nl of via 06 10325212

Zo gauw je in staat bent de confrontatie aan te gaan met de dingen die je ongelukkig maken, beginnen ze aan kracht te verliezen. David Baird

Mark (55) manager financiële wereld (omgeschoold na re-organisatie)
Lees verder
"Het traject heeft inzichten gegeven in hoe het komt, dat ik zaken ervaar zoals ik ze ervaar. En bovenal wat ik kan doen om hier waar gewenst verandering in te brengen. Er waren meerdere momenten met een aha ervaring. ZKM geeft helderheid waar je deze zelf niet kunt vinden. Ik heb veel meer grip op zaken waar ik dacht geen grip op te hebben. Ik zie aanmerkelijk minder beren op de weg en handel veel meer vanuit mijn eigen waarden."
Bert (58) logistiek medewerker
Lees verder
“Ja, ik heb meer bewustzijn gekregen over mijzelf (zie verslag) en hoe ik mij verder kan ontwikkelen wat betreft gezondheid in balans met werk.ik kan zo weer verder (op eigen kracht) met een opgeladen accu. Ik ben mij bewuster geworden hoe ik in de toekomst meer vanuit eigen kracht een gezonde werkbalans kan creëren voor mijzelf. Ik kan duidelijker mijn grenzen afbakenen en aangeven. Ik zorg voor meer ontspanning in drukke tijden om op te laden.”
degaragevoorpersoonlijkonderhoud