degaragevoorpersoonlijkonderhoud

De garage voor persoonlijk onderhoud

APK voor je relatie

Herken je dat?
Jullie zijn een ‘geolied’ bedrijf maar het gevoel van liefde neemt langzaam af.
Het écht inchecken bij en luisteren naar elkaar schiet er vaker bij in.
Als alles gedaan is, blijft er weinig energie of tijd over voor elkaar.

Wil jij graag….

  • Investeren en de tijd nemen voor elkaar in een rustgevende omgeving.
  • Met begrip en oprechte aandacht naar elkaar luisteren zonder gestoord te worden.
  • Samen onderzoeken hoe jullie je relatie een boost kunnen geven.

Leg eens allebei je mobiel weg en breng samen waardevolle tijd (offline!) door op een sfeervolle locatie in een rustgevende omgeving. Ga eens samen het gesprek aan met een coach of laat je verrassen door enkele opdrachten. 

Bij een APK voor je relatie neem je de tijd om met aandacht en ongestoord te investeren in elkaar. Op een sfeervolle locatie vlak bij een prachtig natuurgebied van De Alde Feanen neem je even afstand van je thuissituatie of je gezin. Je kunt naast coaching je extra laten verwennen door een Parafine pakking, massage of een sauna arrangement bij te boeken. We maken een programma op maat. Dit kan in een dag, of als arrangement van 2 tot 3 overnachtingen.

Heb je vragen of wil je eerst nog even overleggen? Neem gerust contact op met Marja; info@mijander.nl of via 06 10325212

Niet alles wat we onder ogen zien kunnen we veranderen Maar we kunnen niets veranderen zonder het eerst onder ogen te zien

Rodericke (44) ZZP-er
Lees verder
"Práchtige manier om even weer stil te staan bij feiten én onomkeerbare dingen en deze niet regelmatig vanuit een overlevingsdrang ‘normaal’ te moeten vinden en elke dag te ‘slikken’."
Rodericke (44) ZZP-er
Lees verder
“Door het bespreekbaar te maken en in te zoomen heb ik ontdekt dat wij elkaar veel sparen, wat ons juist ook weer energie kost.”
Rodericke (44) ZZP-er
Lees verder
"De meeste leermomenten heb ik toch gehad door de persoonlijke gesprekken die we samen met Marja hadden maar ook de dingen die we hierdoor weer samen voor óf nabespraken."
degaragevoorpersoonlijkonderhoud