degaragevoorpersoonlijkonderhoud

De garage voor persoonlijk onderhoud

MAF Training; anders omgaan met stress

Vanaf vrijdag 31 mei 2024, start weer een MAF training; anders omgaan met stress. In een kleine groep zijn vier F2F bijeenkomsten, met daarnaast online MAFmomentjes en maak je gebruik van een app. MAF is praktisch, verrassend en speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen.


Start; Vrijdagmorgen 31 mei 2024 in de Garage voor Persoonlijk Onderhoud in Oudega.
“Ik ben beter in balans”  “Ik ervaar een rijker en zinvoller leven”Een praktische training waar ik wat mee kan” Deelnemers beoordelen de MAF training gemiddeld met een 8,5!

MAF is verrassend, speels en brengt het beste van Mindfulness, ACT en Focussen samen. Door deze krachtige combinatie behaal je in korte tijd maximale resultaten. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en MAFmomentjes*.

Mindfulness; met aandacht in het hier en nu zijn, op een milde manier en zonder oordeel.
ACT (Acceptance & Commitment Training); erkennen wat er is, je hier niet door laten leiden maar doen wat je werkelijk graag wilt, waardoor je veerkracht vergroot.
Focussen; stilstaan en luisteren naar signalen van je lichaam, waarmee je positieve veranderingen op gang brengt.

Data van de MAFtraining; vrijdag 31 mei, 21 juni, 5 juli en 6 september 2024

* Een MAFmomentje is een kort pauze moment voor jezelf. Je neemt even afstand van die dingen waar je mee bezig bent en richt je aandacht op je ademhaling, lichaam of zintuigen. Het maakt dat je veerkrachtig blijft en met hernieuwde energie weer aan de slag gaat.

Marja Steegenga, ontwikkelaar van MAF, is Mindfulness en ACT trainer, opgeleid bij SeeTrue en heeft de masterclass Focussen gevolgd bij Rene Maas, één van de grondleggers van Focssen in Nederland. Met MAF meer mens, een online variant van de MAF training voor mensen met hersenletsel, heeft dankzij het winnen van de Hersenbokaal en vervolgsubsidie van de Hersenstichting een evaluatieonderzoek kunnen laten doen met zeer positieve resultaten.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
degaragevoorpersoonlijkonderhoud